Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВСлужебният екоминистър го боли да не

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВСлужебният екоминистър го боли да не
Коментари Харесай

Ревизоро: Служебният министър го боли да не би служителите му да вземат повече пари от него, за това е цялата врява

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Служебният екоминистър го боли да не би неговите хора в администрацията да вземат повече пари от него. Затова се жали. Боли го. Тези ДМС-та се получават от чиновниците от 2007 година. Сигурен съм, че и сегашният министър до преди да се пенсионира е взимал, не се е оплаквал, но в този момент не е удовлетворен. 

Това разяснява в ефира на бТВ някогашният екоминистър Емил Димитров - Ревизоро.

Аз съм уволнил от работа няколко индивида поради подозрения за нагласени публични поръчки, поради замърсяване на водата, а служебния министър пристигна и ги върна назад на постовете им. Ама дайте да приказваме за други неща. Аз съм ги уволнил, приключил съм си работата, добави той.

Той има неуместни хрумвания този министър. Иска да строи нов Суецки канал. За какво ни е!? Екоминистерството със строителство не се занимава. С кой ум той реши, че ще прави Суецки канал!?, разгорещи се Ревизоро.

В момента всички кметове по Черноморието спят като мишчици и не споделят нищо за язовирите. Защо? - тъй като не предстоят локални избори, а парламетарни, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР